Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στη Χιλή: Ανθρωπόμορφο κτήνος βίασε μέχρι θανάτου βρέφος 19 μηνών

Φρίκη στη Χιλή: Ανθρωπόμορφο κτήνος βίασε μέχρι θανάτου βρέφος 19 μηνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Μωρό, Χιλή,

“Πάγωσε” όλος ο πλανήτης, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός βρέφους 19 μηνών μετά από τον βιασμό μέχρι θανάτου από έναν 30χρονο στην Χιλή.

Η κατάσταση του παιδιού όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν τόσο άσχημη που ακόμα και οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι υπό ψυχολογική υποστήριξη.

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή και το κουβάρι… της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 19 μηνών Αμπάρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την θεία του και τον σύντροφο της.

Το μωρό αιμορραγούσε και όταν το παρέδωσαν στους γιατρούς είπαν ότι το παιδί τραυματίσθηκε όταν έπεσε από το κρεβάτι. Οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν την ζωή του μωρού αλλά μάταια.

Αυτό που αντίκρυσε το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν τόσο φρικιαστικό και τα τραύματα του μωρού δεν είχαν καμία σχέση με πέσιμο. Από την εξέταση προέκυψε ότι τα βαριά τραύματα είχαν προκληθεί από πρωκτική διείσδυση.

Το μωρό μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλά δεν κατάφερε να επιζήσει. Πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Όλα τα όργανα του μωρού είχαν πάθει απίστευτες βλάβες από την σεξουαλική κακοποίηση.

Οι αρχές, συνέλαβαν τον 30χρονο Αντρές Εσπινόζα Αραβένα, τον σύντροφο της θείας του μωρού ο οποίος είχε και το θράσος να το μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του είναι αδιάσειστα, επιμένει ότι στην αθωότητά του και λέει ότι το παιδί έπεσε και χτύπησε.

Όμως, τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές δείχνουν ότι το ανθρωπόμορφο τέρας βίαζε το μωρό επί πέντε ώρες, από τις 8 το απόγευμα ως τη 1 το βράδυ!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και καταδίκη της μητέρας της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr