Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Oι Τούρκοι χάκερ απειλούν με νέες επιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες (βίντεο)

Oι Τούρκοι χάκερ απειλούν με νέες επιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Τουρκία, Χάκερς,

Απειλές ότι οι κυβερνοεπιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες θα συνεχιστούν εξαπέλυσαν οι Τούρκοι χάκερ μέσω συνέντευξής τους στον Σκάι.

Υπενθυμίζεται πως τελευταίο “χτύπημα” έγινε στο σάιτ της εφημερίδας Ρεθυμνιώτικα Νέα, μετά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας, την ιστοσελίδα suzuki.gr, την Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τούρκος χάκερ η επίθεση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έγινε λόγω των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.

«Πριν από μία εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει ότι στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί στην Ελλάδα», είπε εξηγώντας ότι ο λόγος για τις ενέργειες τους αφορά τα 8 μέλη του FETO (Κίνημα Γκιουλέν).

Σύμφωνα με το σκεπτικό τους συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. «Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσης μας στις κρατικές ιστοσελίδες», κατέληξε.

«Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα και πραγματοποιούμε τις επιθέσεις μας, η ομάδα μας αποτελείται από χιλιάδες άτομα, με την ονομασία cyber warrior.

Θα συνεχίσουμε ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για το Κίνημα Γκιουλέν. Αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή της και εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη – Ασφαλής ο Ερντογάν από… υγειονομική βόμβα

Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι – «Όχι στην Τουρκία»

ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr