ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμομιξία, Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βιασμός, Ισπανία, Κακοποίηση Ανηλίκου, Παιδεραστής, Παιδεραστία,


















































Η Τουρκία προσέλαβε Αμερικανούς «λομπίστες» - Ποιοι είναι οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί των ΗΠΑ
Μπιλ Γκέιτς για Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το πιο επικίνδυνο εργαλείο που έχει εφευρεθεί ποτέ»
Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη Βρετανία - Χαρές ο Βασιλιάς, νεύρα ο Διάδοχος
Η Ρωσία εξετάζει βομβαρδισμό του Κιέβου με ισχυρούς βαλλιστικούς πυραύλους
Το Ισραήλ και η Τουρκία έχουν διαφορετικά σχέδια για τη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πατέρας στην Ισπανία κατηγορείται ότι βίασε την 15χρονη κόρη του και δύο φίλες της, για να τις απαλλάξει από τα κακά πνεύματα.
Ο άνδρας, που κατονομάστηκε μόνο ως Χαβιέ Χ. Ντ., θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου την Πέμπτη και οι εισαγγελείς επιδιώκουν ποινή φυλάκισης 45 ετών.
Οι βιασμοί έγιναν στο σπίτι του, κοντά στη Βαρκελώνη και σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή, η σύζυγός του ήταν συνεργός του και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 9 ετών.
Μάλιστα, η γυναίκα ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των βιασμών και έφτασε στο σημείο να ρωτήσει τα άτυχα κορίτσια «πώς ήταν». Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος αίρεσης που του ζήτησε να βιάσει τα κορίτσια, αλλιώς θα έπεφτε κατάρα στους συγγενείς τους!























































