ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία
Πυρηνικός Σταθμός Ακούγιου: Η ρωσική Rosatom στοχεύει σε έναρξη λειτουργίας του τουρκικού αντιδραστήρα έως το τέλος του έτους - Αναζητά
Με εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ «στον πάγο» η εφαρμογή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προειδοποίηση εναντίον όσων υπηρετούν στον Λευκό Οίκο και κάνουν διαρροές στον Τύπο απηύθυνε τη Δευτέρα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
«Οι ούτως καλούμενες διαρροές από τον Λευκό Οίκο είναι μια τεράστια υπερβολή από μέρους των μέσων ενημέρωσης των ψευδών ειδήσεων, προκειμένου να μας κάνουν να φαινόμαστε όσο χειρότεροι είναι δυνατόν. Τούτου λεχθέντος, αυτοί που κάνουν τις διαρροές είναι προδότες και δειλοί, και θα βρούμε ποιοι είναι», διεμήνυσε ο Τραμπ μέσω Twitter.
Η οργή του προέδρου των ΗΠΑ πιθανόν συνδέεται με τις αντιδράσεις που προκάλεσε μια φράση που εκστόμισε η Κέλι Σάντλερ, στέλεχος της ομάδας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, για τον γερουσιαστή Τζον Μακέιν, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο στον εγκέφαλο.
Στη διάρκεια μιας κλειστής, εσωτερικής συνάντησης, η Σάντλερ φέρεται να είχε αποφανθεί πως η αντίσταση που πρόβαλε ο Μακέιν στον διορισμό της υποψήφιας για την ηγεσία της CIA δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού «θα πεθάνει ούτως ή άλλως».
Λίγους μήνες αφότου ανέλαβε την εξουσία, ο Τραμπ είχε ήδη καταφερθεί με μένος εναντίον όσων έκαναν «παράνομες διαρροές» στον Τύπο και είχε τονίσει πως αυτό έπρεπε να «σταματήσει».























































