ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αμερικανική στάση απέναντι στο Ιράν κινδυνεύει «να θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο» τη Μέση Ανατολή και να ενισχύσει τους σκληροπυρηνικούς στη χώρα, εκτίμησε σήμερα Τετάρτη ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λεντριάν.
«Διαφωνούμε με τη μέθοδο, διότι αυτές οι κυρώσεις που θα επιβληθούν εναντίον του Ιράν δεν θα βοηθήσουν τον διάλογο και αντίθετα θα ενισχύσουν τους συντηρητικούς και θα αποδυναμώσουν τον Ιρανό πρόεδρο Ροχανί. Τελικά αυτή η στάση κινδυνεύει να θέσει την περιοχή σε μεγαλύτερο κίνδυνο από αυτόν που βρίσκεται σήμερα», εκτίμησε ο Λεντριάν μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Inter.
Σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό, το Παρίσι θα συνεχίσει να εφαρμόζει τη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν παρ’ όλο που συμφωνεί με τις ΗΠΑ ότι θα πρέπει να περιοριστούν οι βαλλιστικές δραστηριότητες του Ιράν και οι ηγεμονικές του φιλοδοξίες στην περιοχή.























































