ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιαπωνία,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ισχυρότερο διαβατήριο του 2018 έχει η Ιαπωνία, σύμφωνα με το δείκτη Henley & Partners για το 2018, καθώς προσφέρει στους πολίτες της πρόσβαση σε 189 προορισμούς χωρίς να χρειάζεται visa.
Τις επόμενες θέσεις καταλαμβάνουν η Σιγκαπούρη και η Γερμανία στη δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη βρίσκεται η Ν. Κορέα και η ευρωπαϊκές χώρες της Φινλανδίας, της Σουηδίας, της Γαλλάς, της Ιταλίας και της Ισπανίας.
Έκτη στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται η χώρα μας.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελλάδα διατηρεί την έκτη θέση στα ισχυρότερα διαβατήρια στον κόσμο, με πρόσβαση σε 183 προορισμούς.
Οι ΗΠΑ και το Ην. Βασίλειο βρίσκονται στην 4η θέση, μαζί με το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία και την Πορτογαλία.
Οι ΗΠΑ ανέβηκαν μία θέση συγκριτικά με πέρυσι, ενώ το Ην. Βασίλειο παρέμεινε στην ίδια. Στη χειρότερη κατάταξη βρίσκονται το Σουδάν, η Υεμένη, το Πακιστάν, η Συρία και το Αφγανιστάν.
Ο δείκτης διαμορφώνεται από την επεξεργασία αποκλειστικών δεδομένων που προέρχονται από την Παγκόσμια Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ).
Τη μεγαλύτερη ανάπτυξη καταγράφουν τα διαβατήρια της της Ουκρανίας (+20), της Γεωργίας (+19) και της Κίνας (+17).






















































