ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ασυνήθιστα χαμηλούς τόνους κινούνται οι πρώτες αντιδράσεις από την Βόρεια Κορέα, μετά την αιφνιδιαστική αναβολή της πολυδιαφημισμένης συνάντησης Κιμ Γιονγκ Ουν – Ντόναλντ Τραμπ, ύστερα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου.
Η Πιονγκγιάνγκ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από την καταστροφή του μεγαλύτερου πεδίου πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας, που είχε ανακοινωθεί λίγο πριν γνωστοποιηθεί η αναβολή της συνάντησης από τις ΗΠΑ.
Πρόκειται για το πεδίο πυρηνικών δοκιμών Πούνγκι – Ρι στο όρος Μαντάμπ, που αποτελείται από τρεις μεγάλες υπόγειες σήραγγγες.
Σύμφωνα με τους Βορειοκορεάτες, τη διαδικασία παρακολούθησε επιλεγμένη ομάδα ξένων δημοσιογράφων. Ωστόσο, τα βίντεο και οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το καθεστώς της χώρας.
Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μέρος είχε ήδη καταστραφεί λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης και κακής συντήρησης.
Επίσημα, η Βόρεια Κορέα εξέφρασε τη λύπη της για την αναβολή της συνάντησης με την αμερικανική πλευρά, τονίζοντας ότι παραμένει πάντα ανοιχτή στο διάλογο με τις ΗΠΑ.
























































