ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ιστορική στιγμή στον Λευκό Οίκο: Ανθρωποειδές ρομπότ περπατά στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αισιόδοξος ότι στην Ισπανία θα σχηματιστεί μια σταθερή κυβέρνηση εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον ηγέτη των Σοσιαλιστών, Πέδρο Σάντσεθ.
«Η Γερμανία και η Ισπανία είναι σημαντικοί εταίροι και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε οποιαδήποτε εικασία» σχολίασε, παράλληλα, ερωτηθείς για τη σύνθεση της νέας ισπανικής κυβέρνησης.
Ο Γερμανός αξιωματούχος, πάντως, δεν παρέλειψε να μην αναγνωρίσει τα επιτεύγματα του απερχόμενου πρωθυπουργού, Μαριάνο Ραχόι, τονίζοντας ότι συνέβαλε στην έξοδο της Ισπανίας από την κρίση.
Σημειώνεται ότι το ισπανικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την πρόταση μομφής εναντίον του κεντροδεξιού πολιτικού, μετά την καταδίκη του Λαϊκού Κόμματος για διαφθορά.























































