Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δουλειές στους άνεργους υποσχέθηκε ο Ντι Μάιο

Δουλειές στους άνεργους υποσχέθηκε ο Ντι Μάιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το στίγμα των κορυφαίων προτεραιοτήτων τους έδωσαν -μετά την τελετή ορκωμοσίας- οι υπουργοί της νέας ιταλικής κυβέρνησης, εστιάζοντας κατά κύριο λόγο τόσο στην ανάγκη βελτίωσης της αγοράς εργασίας όσο και στην αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών.

Ο πρόεδρος του Κινήματος των Πέντε Αστέρων και νέος υπουργός Εργασίας, Λουίτζι Ντι Μάιο, έστειλε σαφές μήνυμα για τη αύξηση των θέσεων εργασίας, εξηγώντας πως «θέλουμε να δημιουργήσουμε απασχόληση για όποιον δεν έχει δουλειά, αλλά και να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες και όποιον θέλει να βγει στην σύνταξη».

Παράλληλα, ο υπουργός Οικογένειας, Ρορέντσο Φοντάνα, αναφερόμενος στο φλέγον ζήτημα του Italexit, ξεκαθάρισε ότι το θέμα δεν είναι η έξοδος από το ευρώ, αλλά η δυνατότητα τροποποίησης των υπαρχουσών συνθηκών προς όφελος των Ιταλών. «Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι λαοί που έχουν αυτή την επιθυμία» έσπευσε να προσθέσει.

Από την πλευρά του, ο Ματτέο Σαλβίνι, νέος υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της Λέγκα του Βορρά, διαβεβαίωσε ότι θα δουλέψει σκληρά για να ενισχύσει την ασφάλεια των Ιταλών.

Μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας, ο νέος πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, μετέβη στο κυβερνητικό μέγαρο, όπου διεξήχθη η τελετή παράδοσης – παραλαβής του πρωθυπουργικού θώκου.

Στη συνέχεια, μάλιστα, θα λάβει χώρα το πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν λέει τα καλύτερα για την Ιταλία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr