ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Δεύτερη «πολιτική φάπα» Τσίπρα στα νέα φληναφήματα Στουρνάρα - Δήλωσε πως δεν επιθυμεί τρίτη θητεία στην ΤτΕ
Ο Πολάκης συμφώνησε με Τσίπρα για Στουρνάρα - Οργή για Τσακαλώτο, Χουλιαράκη, Δραγασάκη
Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink
Τραγικό τροχαίο στη Λούτσα: Ένας 15χρονος νεκρός και δυο συνομήλικοι του τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τη βούληση του Βερολίνου να συνεργαστεί με τη νέα ιταλική κυβέρνηση διαβεβαίωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «θα την προσεγγίσω ανοιχτά, αντί να κάνω εικασίες για τις προθέσεις της».
Σε συνέντευξή της στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδα Fkrankfurter Allgemeine η καγκελάριος αποκλείει πάντως κάθε ενδεχόμενο ελάφρυνσης του ιταλικού χρέους, διαμηνύοντας πως η αρχή της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της Ευρωζώνης δεν θα πρέπει να μετατρέψει το μπλοκ σε μια ένωση διαμοιρασμού του χρέους.
Τόνισε ότι η έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε άλλα σημαντικά για την κοινωνία θέματα, όπως η καταπολέμηση της ανεργίας, δηλώνοντας έτοιμη να συζητήσει με την ιταλική κυβέρνηση το πώς θα μπουν περισσότεροι νέοι στην αγορά εργασίας.























































