ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),


















































Σφοδρή επίθεση Νετανιάχου σε Ερντογάν: Τον κατηγορεί για «σφαγή των Κούρδων»
Η παγκόσμια κοινότητα αγνόησε την κατοχή των νησιών των ΗΑΕ από το Ιράν με δική της ευθύνη
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν απειλούν με «σκληρή απάντηση» τα πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ μετά τη διέλευση
Τραμπ: «Δεν έχει σημασία η κατάληξη των διαπραγματεύσεων» - Προειδοποιήσεις προς την Κίνα για «σοβαρά προβλήματα» αν εξοπλίσει το Ιράν
Εν μέσω συνομιλιών στο Ισλαμαμπάντ, πολεμικά πλοία του αμερικανικού Ναυτικού πέρασαν τα Στενά του Ορμούζ για πρώτη φορά από την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις ΗΠΑ υπάρχουν κανόνες και το δημόσιο μπορεί και προστατεύσει το κοινό από παραπλανητικές διαφημίσεις.
Ούτε καν στον παγκόσμιο κολοσσό της L’ Oreal δεν χαρίστηκε Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου και απαγόρευσε στην γαλλική εταιρεία από εδώ και στο εξής τη δυνατότητα να επικαλείται αντιγηραντικές ιδιότητες για ορισμένα από τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος, σύμφωνα με τους όρους συμφωνίας που υπέγραψε με τις αμερικανικές αρχές.
Η συμφωνία αυτή επιτρέπει επιτρέπει στον όμιλο της L’ Oreal να αποφύγει τη δίωξη για παραπλανητική διαφήμιση.
Η γαλλική εταιρεία στις διαφημίσεις στις σειρές Lancome Genifique και L’ Oreal Paris Youth Code επικαλείται “επιστημονικά αποδεδειγμένες” αντιγηραντικές ιδότητες καθώς επίσης προέβαλαν τον ισχυρισμό ότι η διέγερση των γονιδίων που προκαλείται από τα προϊόντα αυτά εγγυάται “ορατά αποτελέσματα για ένα νεανικότερο δέρμα σε μόλις επτά ημέρες”.
“Θα ήταν καλό αν τα καλλυντικά μπορούσαν να τροποποιήσουν τα γονίδιά μας και να μας γυρίσουν πίσω στο χρόνο.
Αλλά η L’ Oreal δεν μπόρεσε να αποδείξει τον ισχυρισμό της”, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου .























































