ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αμερικανική κυβέρνηση είναι ενήμερη σχετικά με τις πληροφορίες ότι το Ιράν σχεδιάζει να αυξήσει τις δυνατότητές του ως προς τον εμπλουτισμό ουρανίου και δεν θα επιτρέψει στην Τεχεράνη να «αναπτύξει πυρηνικά όπλα», διεμήνυσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter o κ. Πομπέο ανέφερε ότι παρακολουθεί τα δημοσιεύματα ότι το Ιράν σχεδιάζει να αυξήσει τις δυνατότητές του όσον αφορά τον εμπλουτισμό (σ.σ. ουρανίου)».
«Δεν θα επιτρέψουμε στο Ιράν να αναπτύξει ένα πυρηνικό όπλο», συνέχισε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι «το Ιράν γνωρίζει πόσο αποφασισμένοι είμαστε».























































