Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζουλιάνι: “O Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε στα τέσσερα κι εκλιπαρούσε”

Τζουλιάνι: “O Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε στα τέσσερα κι εκλιπαρούσε”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, υποστήριξε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εκλιπαρούσε να γίνει η σύνοδος κορυφής με τον Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Wall Street Journal.

«Έλεγαν (οι Βορειοκορεάτες) ότι θα εξαπέλυαν πυρηνικό πόλεμο εναντίον μας, ότι θα μας νικούσαν σ’ έναν πυρηνικό πόλεμο», είπε ο Τζουλιάνι στη διάρκεια συνάντησης επενδυτών στο Τελ Αβίβ, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

«Εμείς (οι ΗΠΑ) είπαμε ότι δεν θα πάρουμε μέρος σε μια σύνοδο υπό αυτές τις περιστάσεις», συνέχισε, αναφερόμενος στη συνάντηση που ακυρώθηκε στα τέλη του Μαΐου από τον Τραμπ, πριν τελικά επιβεβαιωθεί από τον ίδιο ότι θα γίνει όπως προγραμματιζόταν αρχικά, τη 12η Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

«Και λοιπόν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε στα τέσσερα κι εκλιπάρησε να γίνει (η σύνοδος) και σε ακριβώς αυτή τη θέση θέλεις να τον έχεις», συμπλήρωσε ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος έκρινε πως η Ουάσιγκτον έχει πλέον το πάνω χέρι στη συνάντηση αυτή.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης ξεκινά σήμερα Πέμπτη διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα, καθώς οι προετοιμασίες εντείνονται για την ιστορική σύνοδο κορυφής Τραμπ-Κιμ, αφού απομένει λιγότερο από μία εβδομάδα μέχρι την ημέρα που θα γίνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη στη Συρία εξέχων Αμερικανός ισλαμιστής δημοσιογράφος

STAR WARS: Η Ρωσία αναπτύσσει νέο όπλο «νέφους θραυσμάτων» για την εξόντωση των δορυφόρων Starlink του Μασκ – Φόβοι του ΝΑΤΟ για χάος στο διάστημα

Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ

Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε το Ιράν: «Οποιαδήποτε ενέργεια κατά του Ισραήλ θα λάβει πολύ αυστηρή απάντηση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr