Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκλεψε άρμα και… πάτησε το γκάζι στη Βιρτζίνια

Έκλεψε άρμα και… πάτησε το γκάζι στη Βιρτζίνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο κέντρο του Ρίτσμοντ, πρωτεύουσας της πολιτείας Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ολοκληρώθηκε η αστυνομική καταδίωξη που ξεκίνησε με την κλοπή ενός τεθωρακισμένου άρματος από έναν στρατιώτη.

Ο στρατιώτης αποφάσισε να… το σκάσει για μία βόλτα στους δρόμους της Βιρτζίνια, χρησιμοποιώντας ως μεταφορικό μέσο ένα άρμα –δίχως οπλισμό- από βάση της Εθνικής Φρουράς στο Μπλάκστοουν.

Ακολουθώντας κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους και ταξιδεύοντας με ταχύτητα έως 65 χιλιομέτρων την ώρα, ο άνδρας έφτασε στην πόλη του Ρίτσμοντ.

Εκεί συνέχισε να περιπλανιέται στους δρόμους της πόλης, ωστόσο αφού διένυσε συνολικά 95 χιλιόμετρα, περικυκλώθηκε από τις ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που τον καταδίωκαν.

Ο στρατιώτης τελικώς συνελήφθη, ενώ κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ούτε και κάποιο ατύχημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr