ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τον Χριστιάν Μίτσκοσκι, πρόεδρο του VMRO-DPMNE, του κόμματος της σκοπιανής αξιωματικής αντιπολίτευσης και των ψευδοαρχαιομακεδονιστών με τις περικεφαλαίες, η συμφωνία μεταξύ του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του Έλληνα ομολόγου του, Αλέξη Τσίπρα, είναι «μια συνθηκολόγηση», προσθέτοντας ότι οι απόψεις του VMRO-DPMNE είναι γνωστές, αμετάβλητες και ακριβείς.
«Το VMRO-DPMNE δεν θα θέσει σε κίνδυνο τις αρχές του και δεν θα υποστηρίξει την αλλαγή του Συντάγματος για την αλλαγή του συνταγματικού ονόματος», είπε ο αρχηγός των εθνικιστών με τις περικεφαλαίες.
«Αν ο Ζόραν Ζάεφ προσπαθεί λαθραία να συνθηκολογήσει γλιστρώντας μέσα στο Κοινοβούλιο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το δημοψήφισμα πρέπει να γίνει και είναι υποχρεωτικό και όχι συμβουλευτικό, όπως σήμερα και πάλι προσπαθεί να ξεγελάσει το λαό.
»Ο Ζάεφ υπέγραψε την παράδοση και θα ψηφίσουμε στο δημοψήφισμα «εναντίον», είπε ο Μίτσκοσκι.






















































