ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για… «καλή χημεία» με τον Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε πως εγκατέστησε απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Παράλληλα υποστήριξε πως διευθέτησε «σε μεγάλο βαθμό» το πρόβλημα με τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας.
«Επέλυσα το πρόβλημα, αυτό το πρόβλημα έχει επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο. «Του έδωσα έναν απευθείας αριθμό στον οποίο μπορεί να με καλεί αν έχει οποιαδήποτε δυσκολία, εγώ μπορώ να τον καλώ, είμαστε σε επικοινωνία. Είναι καλό πράγμα», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως σχεδιάζει να τηλεφωνήσει στον Κιμ Γιονγκ Ουν την Κυριακή, μετά τη συνάντηση κορυφής που είχαν στη Σιγκαπούρη στις 12 Ιουνίου.
«Πράγματι θα καλέσω τη Βόρεια Κορέα», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News απαντώντας σε ερώτηση τι σκοπεύει να κάνει την Ημέρα του Πατέρα.























































