ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διπλή η στενοχώρια για τον διάσημο Κολομβιανό τραγουδιστή, Μαλούμα. Από τη μία έχασε η εθνική του ομάδα, στο παιχνίδι με την Ιαπωνία το οποίο παρακολουθούσε από κοντά στη Ρωσία. Από την άλλη, όσο εκείνος έβλεπε την ήττα της ομάδας του, κλέφτες σήκωναν προσωπικά του αντικείμενα, αξίας 700.000 ευρώ, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του!
Ο τραγουδιστής, που θέλησε να στηρίξει την Κολομβία από κοντά, διαμένει στο ξενοδοχείο «Four Seasons» της Μόσχας. Φημολογείται ότι οι ληστές είχαν αντίγραφο του κλειδιού του δωματίου του, από το οποίο πήραν πανάκριβα ρολόγια, κοσμήματα, διάφορα αξεσουάρ και μια πανάκριβη τσάντα γνωστού οίκου.
Από την πλευρά του ξενοδοχείου δηλώνουν πως «είμαστε πολύ σοβαροί στα θέματα ασφάλειας των πελατών μας και ειδοποιήσαμε άμεσα τις αρχές για να εφαρμοστεί ο νόμος».
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αντίδραση του Μαλούμα, που μάλλον θα είναι σε σοκ.























































