ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διάταγμα που προβλέπει την επιβολή πρόσθετων δασμών σε αμερικανικά προϊόντα, υπέγραψε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ως απάντηση στην επιβολή δασμών από πλευράς ΗΠΑ στην εισαγωγή χάλυβα και αλουμινίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργοί Οικονομίας Μαξίμ Ορέσκιν, οι πρόσθετοι δασμοί επιβλήθηκαν στις εισαγωγές οπτικών ινών, εξοπλισμών για έργα οδοποιίας, εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και σε εξοπλισμό για επεξεργασία μετάλλων και γεωτρήσεις.
Κατά τις εκτιμήσεις της Μόσχας, οι ζημίες των Ρώσων εξαγωγέων από την επιβολή των αμερικανικών δασμών στα ρωσικά προϊόντα φθάνουν τα 537,6 εκατ. δολάρια.
Σε πρώτο στάδιο, το όφελος της Ρωσίας από τα αντίποινα υπολογίζεται σε 87,6 εκατ. δολάρια.























































