ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία,


















































Στο Τέξας είδαν μέγα-UFO: «Μοιάζει με μητρικό σκάφος - Είναι τεράστιο»
Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της
Τι νομίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για τα UFO και τους εξωγήινους
Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»
Euroleague: Η Φενέρμπαχτσέ «ξέρανε» σε... νεκρό χρόνο τον Παναθηναϊκο 85-83 μέσα στο ΟΑΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανταγωνιστή μεν, αλλά όχι εχθρό χαρακτήρισε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν με αφορμή την προσεχή Σύνοδο Κορυφής στο Ελσίνκι.
Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνόδου της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες αν ο Πούτιν αποτελεί απειλή, ο Τραμπ απάντησε: «Δεν θέλω να είναι και γι’ αυτό τον λόγο έχουμε το ΝΑΤΟ».
«Είναι ένας ανταγωνιστής», τόνισε. «Είναι εχθρός μου; Δεν είναι εχθρός μου. Εκείνος εκπροσωπεί τη Ρωσία, κι εγώ εκπροσωπώ τις ΗΠΑ. Ελπίζω κάποια ημέρα ίσως να είναι φίλος. Δεν τον ξέρω πολύ καλά», πρόσθεσε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε ότι στη διάρκεια της διμερούς τους συνάντησης θα αναφερθεί σε μία σειρά θεμάτων, όπως ο έλεγχος των όπλων, η Συρία και η Ουκρανία.
«Θέλουμε να μάθουμε για τη Συρία. Θα συζητήσουμε για την παρέμβαση (στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016). Θα μιλήσουμε για την Ουκρανία», εξήγησε.























































