ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Μελάνια Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ, Φωτογραφίες,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια έγιναν δεκτοί στον Πύργο του Ουίνδσορ από τη βασίλισσα Ελισάβετ, μια συνάντηση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη Βρετανία.
Η 92χρονη βασίλισσα, ντυμένη στα μπλε, υποδέχτηκε το προεδρικό ζεύγος σε μια εξέδρα που είχε στηθεί στην αυλή του Πύργου, κάτω από μια τέντα για να προστατεύονται από τον εκτυφλωτικό ήλιο.
Η Ελισάβετ, ενώ ανέμενε την άφιξη του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, θεάθηκε να ρίχνει μια ματιά στο ρολόι της. Χαιρέτισε δια χειραψίας και τους δύο υψηλούς προσκεκλημένους της και μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και την επιθεώρηση της φρουράς κατευθύνθηκαν όλοι στο εσωτερικό για να πάρουν τσάι.


Ο Τραμπ θα αναχωρήσει αργότερα για τη Σκωτία, όπου θα περάσει το Σαββατοκύριακο πριν πετάξει για το Ελσίνκι όπου θα συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.























































