ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ελσίνκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί, παρά τις εκκλήσεις για ακύρωση αυτής, μετά την παραπομπή Ρώσων πρακτόρων στην έρευνα για την ανάμιξη της Μόσχας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
«Θα διεξαχθεί», δήλωσε η Σάρα Σάντερς, εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας σε σχετική ερώτηση.
Αρκετοί εκλεγμένοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στην Γερουσία, Τσακ Σούμερ, είχαν ζητήσει την ακύρωση της κατ’ ιδίαν συνάντησης των δύο ηγετών.
Στο μεταξύ, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι τα 12 άτομα ενάντια στα οποία οι αμερικανικές αρχές σήμερα απήγγειλαν κατηγορίες, συνδέονται με τη στρατιωτική υπηρεσίας πληροφοριών της Ρωσίας ή στη παραβίαση των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.























































