Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισραήλ βομβάρδισε στόχους της ισλαμιστικής Χαμάς στη Γάζα

Το Ισραήλ βομβάρδισε στόχους της ισλαμιστικής Χαμάς στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πλήγματα κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων του ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας εξαπέλυσε το πρωί του Σαββάτου η ισραηλινή αεροπορία, ως αντίποινα για τον τραυματισμό στρατιώτη από χειροβομβίδα που ερρίφθη εναντίον του ανατολικά της πόλης Ράφα, στα σύνορα.

Από την αεροπορική επιδρομή δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής θύματα, ενώ ανταποδίδοντας τις αεροπορικές επιδρομές, Παλαιστίνιοι ισλαμιστές εκτόξευσαν αυτοσχέδιες ρουκέτες και άνοιξαν πυρ με όλμους εναντίον του νότιου Ισραήλ, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης στη Γάζα.

Την Παρασκευή, ένα αγόρι 15 ετών σκοτώθηκε και άλλοι 220 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών κατά μήκος του τείχους στα σύνορα του Ισραήλ με τον παλαιστινιακό θύλακα, ενώ περίπου 50 τραυματίες εισήχθησαν σε νοσοκομεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Νετανιάχου-Γουόλτς στην Ιερουσαλήμ εν μέσω πιέσεων των ΗΠΑ για σχέδιο στη Γάζα

Συρία – Ένα έτος μετά την κατάρρευση Άσαντ: Το SDC προειδοποιεί για την έλλειψη δημοκρατικής πορείας

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr