ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν συριακή στρατιωτική θέση κοντά στο αεροδρόμιο Ναϊράμπ, στα περίχωρα της πόλης Χαλέπι, αναφέρουν κρατικά ΜΜΕ στη Συρία.
«Ο σιωνιστής εχθρός στοχεύει μία από τις στρατιωτικές θέσεις μας βόρεια του αεροδρομίου Ναϊρμάπ, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές», μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο στρατιωτική πηγή.
Το Ισραήλ, που ανησυχεί πως η αυξανόμενη παρουσία του Ιράν στη Συρία συνιστά απειλή για την ασφάλειά του, έχει πλήξει δεκάδες ιρανικές και υποστηριζόμενες από το Ιράν θέσεις στη Συρία στη διάρκεια της σύγκρουσης που μαίνεται για επτά χρόνια.
Το Ιράν είναι σημαντικός σύμμαχος του Σύρου προέδρου και στηρίζει έναν αριθμό πολιτοφυλακών, περιλαμβανομένης της Χεζμπολάχ του Λιβάνου που πολεμούν συο πλευρό του Μπασάρ αλ Άσαντ.






















































