Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρωσία παρουσίασε τα νέα πυρηνικά όπλα της (βίντεο)

Η Ρωσία παρουσίασε τα νέα πυρηνικά όπλα της (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Πυρηνικά Όπλα, Ρωσία,

Βίντεο που ο φακός καταγράφει τις δοκιμές και τους τρόπους χειρισμού μιας νέας γενιάς πυρηνικών και συμβατικών όπλων, λίγες ημέρες αφότου ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συζήτησαν πώς να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας κούρσας εξοπλισμών, έδωσε στη δημοσιότητα η Ρωσία.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο τη δημιουργία μιας σειράς πυρηνικών όπλων νέας γενιάς, λέγοντας ότι θα μπορούσαν να πλήξουν σχεδόν οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και να αποφύγουν τις αμερικανικές αντιπυραυλικές ασπίδες.

Τόσο ο ίδιος ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους όσο και ο αμερικανός ομόλογός του, που είχαν την πρώτη σύνοδο μεταξύ τους στο Ελσίνκι τη Δευτέρα, αναφέρθηκαν στην ανάγκη να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας κούρσας εξοπλισμών, ενώ ο Βλαντίμιρ Πούτιν επισήμανε την επείγουσα ανάγκη να εργαστούν για να επεκτείνουν τη Συνθήκη START για τη μείωση των στρατηγικών όπλων.

Σήμερα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας πρόβαλε βίντεο, μονταρισμένα σε στυλ που παραπέμπει στο Χόλιγουντ, όπου πολλά από τα νέα όπλα που αποκάλυψε ο Πούτιν τον Μάρτιο δοκιμάζονται ή χρησιμοποιούνται.

Στο βιντεοσκοπημένο υλικό διακρίνεται ένα ρωσικό μαχητικό αεριωθούμενο MiG-31 να απογειώνεται από μια αεροπορική βάση ενώ μεταφέρει τον νέο υπερηχητικό πύραυλο Kinjal και κατόπιν να τον εκτοξεύει εν ώρα πτήσης.

Τα αεριωθούμενα MiG-31, που κάνουν περιπολίες στην Κασπία Θάλασσα είναι οπλισμένα με τους Kinjal από τον Απρίλιο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Επίσης, το υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι προετοιμάζεται να διεξάγει δοκιμές του νέου πυρηνοκίνητου πυραύλου Κρουζ, του Burevestnik.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, προβλήθηκαν και εικόνες από την εκτόξευση, σε ζωντανή σύνδεση, του υπερηχητικού πυραύλου Avangard κι ένα βίντεο με τον διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο Sarmat.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr