ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια μάζα διατηρημένων οστών ζώων, που χρονολογούνται σε μισό εκατομμύριο χρόνια, ανακαλύφθηκε σε υπόγεια σπηλιά κατά την κατασκευή αυτοκινητοδρόμου στην Κριμαία.
Οι εργασίες στο δρόμο έχουν σταματήσει προσωρινά ενώ οι επιστήμονες μελετούν τα περιεχόμενα της σπηλιάς, στα οποία περιλαμβάνονται τα οστά ρινόκερων και υαινών.
Ο Ντμίτρι Στόρσεφ, από το Μουσείο Ζωολογίας του Πανεπιστημίου της Κριμαίας, δήλωσε πως η περιοχή είχε κατοικηθεί από μια ποικιλία ζώων, συμπεριλαμβανομένων των mastodons, προγόνων του ελέφαντα, που είχαν τριχωτό δέρμα και μεγάλους καμπυλωτούς χαυλιόδοντες.
Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν και ανθρώπινα οστά καθώς στη σπηλιά ενδέχεται να ζούσαν και θηρευτές.
Η ανακάλυψη των οστών έγινε περίπου 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Σεβαστούπολης σε υπό κατασκευή, δρόμο ή που θα εκτείνεται από τα δυτικά της χερσονήσου της Μαύρης Θάλασσας στο Κερτς στα ανατολικά.
Η χερσόνησος της Κριμαίας αναγνωρίζεται διεθνώς ως μέρος της Ουκρανίας, αν και έχει ενσωματωθεί σε μεγάλο βαθμό στη Ρωσία μετά την προσάρτηση της επικράτειας από τη Μόσχα το 2014.























































