ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντριου Μπράνσον, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάικ Πόμπεο, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Προτεσταντισμός, Τουρκία,


















































Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
Γαλάζια Σημαία 2026: Αυτές είναι οι 624 καθαρές παραλίες στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν οι υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Τουρκίας, με τη συζήτηση να μονοπωλείται από την υπόθεση του Αμερικανού πάστορα, Άντριου Μπράνσον.
Μάικ Πομπέο και Μεβλούτ Τσαβούσογλου συζήτησαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, με τον πρώτο να κλιμακώνει τις προσπάθειες απελευθέρωσης του πάστορα.
Τις προηγούμενες ημέρες, ο Λευκός Οίκος απείλησε ακόμη και με την επιβολή οικονομικών κυρώσεων.
Σε μία ένδειξη καλής θελήσεως, η τουρκική δικαιοσύνη έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό τον Μπράνσον, έπειτα από 21 μήνες φυλάκισης.
Ο πάστορας, ο οποίος διαμένει στη Σμύρνη για περίπου δύο δεκαετίες, κατηγορείται για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν, κατά το παρελθόν, προσπάθησε ανεπιτυχώς να συνδέσει την υπόθεση του Μπράνσον με το αίτημα της Άγκυρας για έκδοση του Φετουλάχ Γκιουλέν, ορκισμένου εχθρού του Τούρκου προέδρου.























































