ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Γάζα: Το νέο εμιράτο; Τα ΗΑΕ αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο σε μια συμφωνία-σοκ δισεκατομμυρίων με την υποστήριξη Ισραήλ και ΗΠΑ
Μετά τις Belharra οι Μπλε Φάλαινες: Το ισραηλινό DRONE υποβρύχιο που προσανατολίζεται να αγοράσει η Αθήνα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον - Που θα μιλήσει, ποιους θα συναντήσει
Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ - Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο παιδιά και η προγιαγιά τους είναι μεταξύ των πέντε ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη βόρεια Καλιφόρνια, όπου μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά.
Περισσότεροι από 38.000 πολίτες έχουν απομακρυνθεί σήμερα Κυριακή 29 Ιουλίου από τα σπίτια τους γύρω και μέσα από την πόλη Ρέντινγκ, η οποία βρίσκεται περίπου 257 χλμ. βόρεια του Σακραμέντο.
Η φωτιά έχει ήδη καταστρέψει 517 κτήρια κι έχει προκαλέσει ζημιές σε άλλα 135 ενώ συνεχίζει να μαίνεται εκτός ελέγχου για έβδομη ημέρα.
Περισσότεροι από 3.5000 πυροσβέστες και 17 ελικόπτερα έχουν καταφέρει να περιορίσουν μόλις το 5% της περιμέτρου της φωτιάς, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Το έργο τους δυσκολεύει η ένταση των ανέμων και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες.






















































