ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κοιτώντας κάποιος την 21χρονη Σερέν Γιλμάζ, δεν μπορεί καν να διανοηθεί πώς θα μπορούσε ποτέ να καταβροχθίσει 255 σις κεμπάπ στην καθισιά της.
Κι όμως, η μικροκαμωμένη φοιτήτρια από την Τουρκία, που ζυγίζει μόλις 40 κιλά, κατανάλωσε μονοκοπανιάς αυτόν τον απίστευτο αριθμό κεμπάπ, σε διαγωνισμό που διοργάνωσε εστιατόριο στην Αττάλεια με έπαθλο ένα smartphone και δωρεάν γεύματα για πέντε μήνες.
Σύμφωνα με την hurriyetdailynews.com, η Γιλμάζ έφαγε τα 255 κεμπάπ μέσα σε μόλις 23 λεπτά.
Τα συνόδεψε με σαλάτα και ψωμί, βοηθώντας τις μπουκιές να «κατέβουν» με τρία ποτήρια αϊράν (τουρκικό ποτό από γιαούρτι) και δύο ποτήρια νερό, ενώ μετά το λουκούλειο γεύμα της ζύγιζε 7 κιλά παραπάνω.
Η αδύνατη φοιτήτρια κέρδισε ένα smartphone αξίας 5.500 τουρκικών λιρών και το δικαίωμα να τρώει επί πέντε μήνες στο εστιατόριο χωρίς να πληρώνει.
«Αρχικά νόμιζα ότι θα έσκαγε το στομάχι μου. Σκοπεύω να βελτιώσω σύντομα το ρεκόρ μου» δήλωσε η Γιλμάζ μετά την νίκη της, με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να την κοιτάει με ανοιχτό το στόμα, αφού προφανώς… δεν της το ‘χε.


























































