ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους εννέα αυξήθηκαν σε διάστημα μίας εβδομάδας οι νεκροί από το κύμα καύσωνα που πλήττει την Ισπανία.
Αυτό έγινε γνωστό σήμερα από τις Αρχές, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό ενός 66χρονου, ο οποίος δεν άντεξε την αφόρητη ζέστη στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.
Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος άνδρας υπέστη στις 2 Αυγούστου «πολυοργανική ανεπάρκεια έπειτα από θερμοπληξία» στην κοινότητα Εξτρεμαδούρα, στα σύνορα με την Πορτογαλία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος Τύπου των υπηρεσιών υγείας της περιφέρειας.
Μια 75χρονη, που απεβίωσε στις 4 Αυγούστου, υπέστη επίσης θερμοπληξία στην Εξτρεμαδούρα, συμπλήρωσε ο αξιωματούχος.
Στην ίδια περιοχή, ένας Γερμανός, ηλικίας 40 ετών, συμπεριελήφθη στον κατάλογο των νεκρών από την ηλίαση.
Σε ορισμένες περιοχές αυτής της κοινότητας, ο υδράργυρος εκτοξεύτηκε έως και τους 46 βαθμούς Κελσίου το Σαββατοκύριακο.























































