ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ, Τερέζα Μέι,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ικανοποίηση εκφράζει το Λονδίνο και η Τερέζα Μέι για την απόφαση των ΗΠΑ να επιβάλλουν νέες κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας για την υπόθεση Σκριπάλ, επισημαίνοντας ότι η Μόσχα πρέπει να λάβει το μήνυμα πως η προκλητική συμπεριφορά της δεν θα μείνει αναπάντητη.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο χαιρετίζει αυτή την πρόσθετη ενέργεια των συμμάχων μας, των ΗΠΑ», ανέφερε εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Η σθεναρή διεθνής αντίδραση στη χρήση ενός χημικού όπλου στους δρόμους του Σάλσμπερι στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα στη Ρωσία ότι η προκλητική, ριψοκίνδυνη συμπεριφορά της δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη» συμπλήρωσε.
Η κυβέρνηση της Βρετανίας είχε επιρρίψει από την πρώτη στιγμή στο Κρεμλίνο την ευθύνη για την επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα στους Σεργκέι και Γιούλα Σκριπαλ.
Μαζί με τις ΗΠΑ και άλλα κράτη της Δύσης, προχώρησαν στην απέλαση δεκάδων Ρώσων διπλωμάτων. Η Μόσχα, που αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στη δηλητηρίαση των Σκρίπαλ, αντέδρασε επιβάλλοντας δικές της κυρώσεις.
Σύμφωνα με το πόρισμα των βρετανικών αρχών, η επίθεση, η οποία φέρεται να έγινε με νόβιτσοκ ενορχηστρώθηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
Η Σκότλαντ Γιαρντ έχει ήδη ταυτοποιήσει δύο Ρώσους, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση και οι ΗΠΑ επισημαίνουν τώρα ότι έχουν και εκείνες περισσότερες ενδείξεις ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω από την επίθεση.
Οι νέες κυρώσεις, όπως ανακοινώθηκε, θα επιβληθούν στη βάση νόμου για τη χρήση χημικών όπλων από χώρες.
Στον απόηχο της ανακοίνωσής τους το ρωσικό ρούβλι βρέθηκε σε τροχιά ελεύθερης πτώσης.























































