ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ντόναλντ Τραμπ, Τουρκία,


















































Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν
Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια εμφανώς αμυντική αντίδραση έναντι των αμερικανικών κυρώσεων η Τουρκάλα υπουργός Εμπορίου απευθύνθηκε στον Πρόεδρο Τραμπ «παρακαλώντας τον θερμά» να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, λέγοντας ότι το εμπορικό ρήγμα μεταξύ δύο συμμάχων του ΝΑΤΟ μπορεί να επιλυθεί μέσω του διαλόγου.
«Οι επανειλημμένες προσπάθειες να καταστήσουμε σαφές στην αμερικανική κυβέρνηση ότι κανένα από τα κριτήρια που καθορίζουν τους αμεικανικούς δασμούς δεν ισχύουν για την Τουρκία, έχουν μέχρι στιγμής αποδειχθεί άκαρπες», ανέφερε σε δήλωσή της η Ράχσαρ Πετσκάν.
«Ωστόσο εκλιπαρούμε (σσ: implore) τον Πρόεδρο Τραμπ να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ολο αυτό μπορεί και πρέπει να λυθεί μέσω διαλόγου και συνεργασίας».
Πηγή: Reuters























































