ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ντόναλντ Τραμπ, Τουρκία,


















































«Ιστορική» συμφωνία για τον έλεγχο 65 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ
Ιρακινοί φιλοϊρανοί πολιτοφύλακες σχεδίαζαν να πλήξουν τη Σαουδική Αραβία
Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
Πλημμύρες Νεπάλ: Στους 675 οι νεκροί - Aνησυχίες για πιθανές νέες πλημμύρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια εμφανώς αμυντική αντίδραση έναντι των αμερικανικών κυρώσεων η Τουρκάλα υπουργός Εμπορίου απευθύνθηκε στον Πρόεδρο Τραμπ «παρακαλώντας τον θερμά» να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, λέγοντας ότι το εμπορικό ρήγμα μεταξύ δύο συμμάχων του ΝΑΤΟ μπορεί να επιλυθεί μέσω του διαλόγου.
«Οι επανειλημμένες προσπάθειες να καταστήσουμε σαφές στην αμερικανική κυβέρνηση ότι κανένα από τα κριτήρια που καθορίζουν τους αμεικανικούς δασμούς δεν ισχύουν για την Τουρκία, έχουν μέχρι στιγμής αποδειχθεί άκαρπες», ανέφερε σε δήλωσή της η Ράχσαρ Πετσκάν.
«Ωστόσο εκλιπαρούμε (σσ: implore) τον Πρόεδρο Τραμπ να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ολο αυτό μπορεί και πρέπει να λυθεί μέσω διαλόγου και συνεργασίας».
Πηγή: Reuters























































