Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περού: Τουλάχιστον 15 νεκροί σε πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Περού: Τουλάχιστον 15 νεκροί σε πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λεωφορεία, Περού, Τροχαίο,

Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 25 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο βόρειο τμήμα του Περού, στο δεύτερο πανομοιότυπο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στη χώρα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

«Έχουμε 15 νεκρούς από την πτώση λεωφορείου σε χαράδρα, στον δρόμο που συνδέει τη Σίουας με την Κιτσέ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος της αστυνομίας της Ουαράς, στην περιοχή Άνκας.

Το λεωφορείο της εταιρείας μεταφορών Ροσάριο εκτελούσε δρομολόγιο προς την πρωτεύουσα, τη Λίμα, όταν έπεσε σε χαράδρα 50 μέτρων. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται τρία παιδιά ηλικίας 6, 8 και 10 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το Σάββατο, τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 40 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα 150 μέτρων στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας των Άνδεων.

Αυτού του είδους τα δυστυχήματα είναι πολύ συχνά στο Περού: Ο απολογισμός των θυμάτων των τροχαίων στη χώρα ανήλθε στους 2.700 νεκρούς το 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Δυστύχημα με φιλάθλους ΠΑΟΚ – Ρουμανικό Digi24: Τι έδειξαν οι εξετάσεις αίματος του οδηγού (πηγές)

Φονικό τροχαίο στη Ρουμανία: Ο λόγος που σώθηκαν οι τρεις φίλαθλοι του ΠΑΟΚ

Συγκλονίζει τραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr