ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ιστορική» συμφωνία για τον έλεγχο 65 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ
Ιρακινοί φιλοϊρανοί πολιτοφύλακες σχεδίαζαν να πλήξουν τη Σαουδική Αραβία
Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
Πλημμύρες Νεπάλ: Στους 675 οι νεκροί - Aνησυχίες για πιθανές νέες πλημμύρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 25 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο βόρειο τμήμα του Περού, στο δεύτερο πανομοιότυπο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στη χώρα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.
«Έχουμε 15 νεκρούς από την πτώση λεωφορείου σε χαράδρα, στον δρόμο που συνδέει τη Σίουας με την Κιτσέ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος της αστυνομίας της Ουαράς, στην περιοχή Άνκας.
Το λεωφορείο της εταιρείας μεταφορών Ροσάριο εκτελούσε δρομολόγιο προς την πρωτεύουσα, τη Λίμα, όταν έπεσε σε χαράδρα 50 μέτρων. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται τρία παιδιά ηλικίας 6, 8 και 10 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Το Σάββατο, τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 40 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα 150 μέτρων στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας των Άνδεων.
Αυτού του είδους τα δυστυχήματα είναι πολύ συχνά στο Περού: Ο απολογισμός των θυμάτων των τροχαίων στη χώρα ανήλθε στους 2.700 νεκρούς το 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας της λατινοαμερικάνικης χώρας.























































