ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία
Πυρηνικός Σταθμός Ακούγιου: Η ρωσική Rosatom στοχεύει σε έναρξη λειτουργίας του τουρκικού αντιδραστήρα έως το τέλος του έτους - Αναζητά
Με εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ «στον πάγο» η εφαρμογή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα επίθεση ενόπλων σε κέντρο εκπαίδευσης των αφγανικών υπηρεσιών πληροφοριών σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη στην Καμπούλ, όπως ανέφερε αξιωματούχος του κέντρου, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ το υπουργείο Υγείας του Αφγανιστάν αναθεώρησε προς τα κάτω τον αριθμό των νεκρών από τη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας.
Συγκεκριμένα, οι νεκροί από τη χθεσινή επίθεση σε εκπαιδευτικό κέντρο της Καμπούλ ανέρχονται σε 34 και όχι 48, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί επειδή, όπως διευκρίνισαν αξιωματούχοι, ορισμένες σοροί είχαν καταμετρηθεί δύο φορές μετά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
Προς τα κάτω αναθεωρήθηκε και ο αριθμός των τραυματιών σε 56 από 67.
Τα περισσότερα από τα θύματα της επίθεσης ήταν μαθητές που προετοιμάζονταν για τις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο σε αίθουσα της Ακαδημίας Μαούντ, η οποία βρίσκεται στη δυτική Καμπούλ σε περιοχή στην οποία ζουν πολλά μέλη της σιιτικής κοινότητας της πόλης.
Η κηδεία των νεκρών προγραμματίζεται για σήμερα Πέμπτη.























































