ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα επίθεση ενόπλων σε κέντρο εκπαίδευσης των αφγανικών υπηρεσιών πληροφοριών σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη στην Καμπούλ, όπως ανέφερε αξιωματούχος του κέντρου, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ το υπουργείο Υγείας του Αφγανιστάν αναθεώρησε προς τα κάτω τον αριθμό των νεκρών από τη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας.
Συγκεκριμένα, οι νεκροί από τη χθεσινή επίθεση σε εκπαιδευτικό κέντρο της Καμπούλ ανέρχονται σε 34 και όχι 48, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί επειδή, όπως διευκρίνισαν αξιωματούχοι, ορισμένες σοροί είχαν καταμετρηθεί δύο φορές μετά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
Προς τα κάτω αναθεωρήθηκε και ο αριθμός των τραυματιών σε 56 από 67.
Τα περισσότερα από τα θύματα της επίθεσης ήταν μαθητές που προετοιμάζονταν για τις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο σε αίθουσα της Ακαδημίας Μαούντ, η οποία βρίσκεται στη δυτική Καμπούλ σε περιοχή στην οποία ζουν πολλά μέλη της σιιτικής κοινότητας της πόλης.
Η κηδεία των νεκρών προγραμματίζεται για σήμερα Πέμπτη.























































