ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι οργανωτές μιας νεοναζιστικής διαδήλωσης που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο στο Σπαντάου του Βερολίνου με αφορμή την 31η επέτειο από την αυτοκτονία του υπαρχηγού του Αδόλφου Χίτλερ, Ρούντολφ Ες, ακύρωσαν την εκδήλωση λόγω χαμηλής συμμετοχής, ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Οι διοργανωτές της πορείας ανακοίνωσαν ότι θα κατευθυνθούν προς τη συνοικία Φρίντριχσαϊν, μια περιοχή γνωστή για τη νυχτερινή ζωή της και την εναλλακτική σκηνή της, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκεί μια δεύτερη συγκέντρωση.
Συνολικά 500 άνθρωποι είχαν επιβεβαιώσει ότι θα συμμετείχαν στην πρώτη πορεία, όμως μόλις 50 έκαναν τελικά την εμφάνισή τους στο Σπαντάου.
Μια εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι οι Αρχές θα επικεντρώσουν τώρα τις επιχειρήσεις τους στο Φρίντριχσαϊν και ότι συνολικά έχουν αναπτυχθεί στην πόλη περίπου 2.300 αστυνομικοί.























































