ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν
Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δάνεια άνω των 20 εκατ. δολαρίων, που έλαβε η επιχείρηση ταξί του Μάικλ Κόεν, πρώην προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ομοσπονδιακών αρχών στις ΗΠΑ. Προς το παρόν ο κ. Κόεν δεν διώκεται για κάποιο αδίκημα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times ο έλεγχος των δανείων έρχεται στο πλαίσιο της έρευνας για το εάν ο Κόεν διέπραξε τραπεζική και φορολογική απάτη, καθώς και εάν υπήρξε παράβαση της νομοθεσίας για την προεκλογική εκστρατεία, συνδεόμενη με την πληρωμή 130.000 δολαρίων στην Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να αποκρύψει τη σχέση με της με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, τα δάνεια χορηγήθηκαν από την Sterling National Bank και την Melrose Credit Union, δύο πιστωτικά ιδρύματα της Νέας Υόρκης, που εξειδικεύονται στην παροχή δανείων στον κλάδο των ταξί.
Ο έλεγχος θέλει να εξακριβώσει εάν ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ παρουσίασε ψευδή στοιχεία για την αξία των περιουσιακών στοιχείων του, προκειμένου να λάβει τα δάνεια.























































