Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκοπιανή αντιπολίτευση (VMRO-DPMNE): Η κυβέρνηση Ζάεφ δεν προστάτευσε τη «μακεδονική» ταυτότητα

Σκοπιανή αντιπολίτευση (VMRO-DPMNE): Η κυβέρνηση Ζάεφ δεν προστάτευσε τη «μακεδονική» ταυτότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Σκόπια, Χρίστιαν Μίτσκοσκι,

Σε γραμμή της «αδελφής» του Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται για μια ακόμη φορά το σκοπιανό ψευδοαρχαιομακεδονικό κόμμα VMRO-DPMNE.

Η γραμμή του κόμματος της σκοπιανής αξιωματικής αντιπολίτευσης διαμορφώνεται στη θέση ότι «μία κακή συμφωνία είναι πολύ χειρότερη από καθόλου συμφωνία». Ό,τι έλεγε και η σε μόνιμη σύγχυση στα εθνικά μας θέματα Νέα Δημοκρατία.

Επίσης ο αρχηγός του ψευδοαρχαιομακεδονικού κόμματος δηλώνει ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών χάνεται η «μακεδονική» ταυτότητα για τους Σκοπιανούς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ALSAT-M, ο πρόεδρος του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, επανέλαβε ότι το κόμμα θα διαμορφώσει την οριστική του στάση σε σχέση με το δημοψήφισμα κατόπιν «ολόπλευρης και ενδελεχούς διαβούλευσης» με τους πολίτες και την κομματική βάση.

Σημείωσε, επίσης, ότι «όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές» και ότι το VMRO-DPMNE «θα ανακοινώσει εγκαίρως στην κοινή γνώμη τη θέση του την επόμενη περίοδο».

Επισήμανε ότι «μία κακή συμφωνία είναι πολύ χειρότερη από καθόλου συμφωνία» και υπογράμμισε ότι «πρέπει να συμπεριφερόμαστε πολύ προσεκτικά σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ιστορικής σημασίας για την χώρα».

Τέλος, εκτίμησε ότι η εκστρατεία της κυβέρνησης για το δημοψήφισμα θα είναι «αποστειρωμένη» και θα έχει ως σκοπό να χειραγωγήσει τους πολίτες.

«Υποθέτω ότι η κύρια έμφαση θα δοθεί στο επιχείρημα ότι η ταυτότητα προστατεύεται, κάτι που είναι απολύτως ανακριβές.

»Το επόμενο διάστημα εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, στον χώρο που θα μας αφεθεί στα ΜΜΕ, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι η θέση αυτή είναι αναληθής.

»Αν δεν μπορέσατε να προστατεύσετε την θεσμική ταυτότητα, πως μπορείτε να δηλώνετε με υπερηφάνεια ότι προστατεύσατε την εθνική ταυτότητα, αφού αυτά τα δύο πράγματα συνδέονται;», είπε ο Μίτσκοσκι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr