Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ποιο φίλο του σκέφτεται να απονείμει χάρη ο Ντόναλντ Τραμπ

Σε ποιο φίλο του σκέφτεται να απονείμει χάρη ο Ντόναλντ Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Fox News αποκάλυψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της είπε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να απονείμει χάρη στον πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του, Πολ Μάναφορτ, που καταδικάστηκε πριν από δύο ημέρες για οχτώ αδικήματα φορολογικής και τραπεζικής απάτης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επανειλημμένα εξάρει το χαρακτήρα του Μάναφορτ, τον χαρακτηρίζει «καλό άνθρωπο» και διατείνεται ότι η καταδίκη του είναι ένα «κυνήγι μαγισσών», που στοχεύει κατά και του ίδιου.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, χθες Τετάρτη, ο Τραμπ αποκάλεσε τον Μάναφορτ «γενναίο άνδρα», προσθέτοντας ότι αισθάνεται «πολύ άσχημα για τον Πολ Μάναφορτ και την υπέροχη οικογένειά του».

Ωστόσο πολιτικοί αναλυτές σχολίαζαν τις τελευταίες ημέρες ότι δύσκολα θα αποφάσιζε να του απονείμει χάρη, καθώς μία τέτοια κίνηση θα έδινε τροφή για επιθέσεις εκ μέρους των Δημοκρατικών, την ώρα που πλησιάζουν οι κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές του Κογκρέσου.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, Έινζλι Έρχαρτ του Fox, πάντως, ο Αμερικανός πρόεδρος της είπε πως «θα το εξέταζε». Όπως σχολίασε η ίδια «μάλλον αισθάνεται άσχημα για τον Μάναφορτ, γιατί ήταν φίλοι».

Το τηλεοπτικό δίκτυο έχει προς το παρόν μεταδώσει ορισμένα μόνο αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Τραμπ στην Έρχαρτ. Ολόκληρη θα μεταδοθεί μέσα στην ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr