ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο απολογισμός των πλημμυρών στο κρατίδιο Κεράλα, στη νότια Ινδία, έφθασε σήμερα τους 445 νεκρούς σύμφωνα με τις Αρχές, μετά τον εντοπισμό άλλων 28 σορών.
Ένα εκατομμύριο άνθρωποι εξακολουθούν να διαμένουν σε προσωρινούς καταυλισμούς και 15 άνθρωποι αγνοούνται έπειτα από έναν ιδιαίτερα βίαιο μουσώνα σε αυτή την τροπική περιοχή που είναι πολύ δημοφιλής στους τουρίστες κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου.
Η κατάσταση βελτιώθηκε σαφώς την εβδομάδα που πέρασε με την εξασθένιση των βροχών και μόνο ορισμένες περιοχές παραμένουν πλημμυρισμένες.
Όμως η μείωση των βροχών αποκάλυψε το μέγεθος των καταστροφών που εκτιμώνται σε περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Κεράλα, Πιναραγί Βιτζαγιάν, ανακοίνωσε σε ένα τουίτ ότι περισσότερα από 130.000 σπίτια τα οποία επλήγησαν από τις πλημμύρες έχουν καθαριστεί, δηλ. το ένα τρίτο των κατοικιών που επλήγησαν συνολικά.
Οι Αρχές εργάζονται επίσης για την αποκατάσταση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.
Οι καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων εβδομάδων κατέστρεψαν ή προκάλεσαν ζημιές σε περισσότερα από 10.000 χλμ. δρόμων στην Κεράλα.























































