ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μεσόγειος Θάλασσα, Ρωσία, Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό, Ρωσικός Στόλος, Στρατιωτική Άσκηση,


















































Ελλάδα και Αίγυπτος ολοκληρώνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ μέχρι Κύπρο
Δημοσκόπηση Metron: Κάτω από το 25% η ΝΔ που ο Μητσοτάκης έχει θέσει ως όριο για αλλαγή ηγεσίας
Pizza Fan: Ένα εκατ. ευρώ είχε ο ιδιοκτήτης σε δωμάτιο-κρύπτη - Κλειστά τα καταστήματα της Pizza Fan
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 26% η ΝΔ, 14,5% η ΕΛ.Α.Σ, 11% το ΠΑΣΟΚ - Η ακρίβεια καθορίζει την ψήφο
Pizza Fan: Επιχείρηση του ελληνικού FBI για πειραγμένες ταμειακές στη μεγάλη αλυσίδα πιτσαρίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα πραγματοποιήσει ναυτικά γυμνάσια στη Μεσόγειο από την 1η έως την 8η Σεπτεμβρίου στα οποία θα λάβουν μέρος 25 πλοία και 30 αεροπλάνα.
Σύμφωνα με το υπουργείο, τα γυμνάσια θα περιλαμβάνουν διεξαγωγή αντιαεροπορικών, αντιυποβρυχιακών ασκήσεων και ασκήσεων κατά ναρκών.
Τα γυμνάσια πραγματοποιούνται εν μέσω έντασης ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση για τη βορειοδυτική επαρχία της Ιντλίμπ της Συρίας που κατέχεται από τους τζιχαντιστές.
Πηγή δήλωσε πως ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ ετοιμάζεται να εξαπολύσει μεγάλη επίθεση για την απελευθέρωση της Ιντλίμπ.
Οι δυτικές δυνάμεις έχουν προειδοποιήσει τον Άσαντ να μη χρησιμοποιήσει χημικά κατά των τζιχαντιστών.
Η Ρωσία έχει καταγγείλει ότι τζιχαντιστικές οργανώσεις θα ρίξουν χημικά σε αμάχους για να κατηγορηθεί στη συνέχεια η συριακή κυβέρνηση.
Η όλη υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο διότι η Τουρκία, σύμμαχος της Ρωσίας και του Ιράν, δεν θέλει να απελευθερωθεί η επαρχία γιατί σχεδιάζει να δημιουργήσει στην Ιντλίμπ ένα ισλαμιστικό ψευδοκράτος προτεκτοράτο της, σαν το ψευδοκράτος στη βόρεια κατεχόμενη Κύπρο.
Την ίδια περίοδο να τονιστεί ότι έχει προγραμματιστεί μεγάλη κοινή ναυτική άσκηση των ΗΠΑ με την Αίγυπτο, στην αιγυπτιακή ΑΟΖ, με τη συμμετοχή και ελληνικού πολεμικού πλοίου, ενώ εκείνες τις ημέρες η Τουρκία λέγεται ότι θέλει να βγάλει το πλωτό γεωτρύπανο «Πορθητής» να τρυπήσει στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά μπλεγμένη. Εκτός εάν δεν είναι και έτσι τη βλέπουμε εμείς.























































