ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά 12 εκατοστιαίες μονάδες υποχώρησε στη διάρκεια του καλοκαιριού η δημοτικότητα του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Odoxa.
Επτά στους δέκα Γάλλους (ποσοστό 71%, +12%) έχουν πλέον αρνητική γνώμη για τον αρχηγό του κράτους, κάτι που αποτελεί ρεκόρ αντιδημοτικότητας στην έρευνα, με μόλις το 29% των ερωτηθέντων να απαντά ότι τον θεωρεί «καλό πρόεδρο».
Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό των L’Express, France Inter και περιφερειακών ΜΜΕ, ο Μακρόν χάνει έδαφος σε σχεδόν όλους τους τομείς της κοινής γνώμης, μετά την αποχώρηση των δύο δημοφιλέστερων στελεχών της κυβέρνησής του, του Νικολά Ιλό και της Λορά Φλεσέλ.
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ βλέπει από την πλευρά του τη δημοτικότητά του να υποχωρεί κατά 5 εκατοστιαίες μονάδες, στο 35%, σε σύγκριση με μια προηγούμενη δημοσκόπηση στα τέλη του Ιουνίου, ενώ το 64% (+5%) των ερωτηθέντων εκφράζει αρνητική άποψη γι’ αυτόν.
Η έρευνα διενεργήθηκε μέσω Διαδικτύου την 5η και την 6η Σεπτεμβρίου σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.004 ατόμων 18 ετών και άνω με τη μέθοδο των ποσοστώσεων. Το περιθώριο στατιστικού σφάλματος είναι από 1,4% ως 3,1%.























































