Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο μεταθανάτιο «τρολάρισμα» στην Αυστραλή που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά – «Τώρα έχεις αρκετή προσοχή!» (φωτο)

Άγριο μεταθανάτιο «τρολάρισμα» στην Αυστραλή που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά – «Τώρα έχεις αρκετή προσοχή!» (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο «στόχαστρο» αισχρών σχολίων από τρολ του διαδικτύου βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η άτυχη 20χρονη Αυστραλή Sinead McNamara, που αυτοκτόνησε πάνω στο υπερπολυτελές γιοτ του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Baillères, ενώ αυτό ήταν αγκυροβολημένο στην Κεφαλονιά.

Χωρίς να δείχνουν κανέναν σεβασμό στον πόνο της οικογένειάς της και των φίλων της, δεκάδες χρήστες του διαδικτύου που αρέσκονται στο «τρόλινγκ» άρχισαν να δημοσιεύουν σχόλια που προσέβαλαν τη μνήμη της νεκρής, την ηθική της και απαξίωναν τον τρόπο ζωής της.

«Ζούσες για να τραβας την προσοχή. Ορίστε, τώρα έχεις αρκετή», «Ο θάνατός σου είναι το τίμημα που έπρεπε να πληρώσεις για το lifestyle που είχες επιλέξει», «Πήγαινες γυρεύοντας γιατί ήθελες το εύκολο χρήμα», «Η ματαιοδοξία πληρώνεται» είναι μερικές μόνο από τις αισχρές αναρτήσεις που έκαναν την εμφάνισή τους στο Instagram, την πλατφόρμα όπου η νεαρή Sinead είχε πάνω από 20.000 ακόλουθους.

Οι φίλοι όμως της νεαρής Αυστραλής, της οποίας ο χαρακτήρας δεν έχει καμία σχέση με εκείνον που σκιαγραφούν τα τρολ, έσπευσαν να περάσουν στην αντεπίθεση και να την υπερασπιστούν, κάνοντας λόγο για μια κοπέλα προσγειωμένη, ανοιχτόκαρδη και πολύ δοτική.

«Για τους ανθρώπους που σε ήξεραν καλά και σε αγαπούσαν, ήσουν πολλά παραπάνω από ένα μοντέλο του Instagram. Ήσουν κολλητή, κόρη, αδελφή και κάποια που είχε πάντα το θάρρος να κυνηγήσει αυτό που ήθελε. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Θα ξανασυναντηθούμε κάποτε» έγραφε σε ανάρτησή της μια στενή φίλη της Sinead.

Μια άλλη χρήστης του Instagram που πήγαινε μαζί σχολείο με τη Sinead την περιέγραψε ως «ελεύθερο πνεύμα».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ώρες που περάσαμε κάνοντας μαζί σέρφινγκ και ηλιοθεραπεία στην παραλία. Είμαι τυχερή που ήμουν συμμαθήτριά σου στο λύκειο. Φρόντισες να αξιοποιήσεις τον λιγοστό χρόνο που είχες στην Γη. Πέτα ψηλά, ελεύθερο πνεύμα».

«Δεν έλεγες ποτέ όχι όταν επρόκειτο να σκαρφαλώσουμε σε ένα ψηλό δέντρο, να χορέψουμε στη βροχή και να κάνουμε σερφ τα ξημερώματα. Ήσουν η πιο αυθόρμητη φίλη μου και μια υπέροχη επιρροή στα παιδικά μου χρόνια», έγραψε μια άλλη χρήστης που ήξερε την εκλιπούσα ως παιδί.

Με τη σειρά της, μια άλλη κοπέλα, που είχε γνωρίσει την Sinead σε μεγαλύτερη ηλικία, περιέγραψε σε ανάρτησή της πώς η 20χρονη την είχε βοηθήσει να προσαρμοστεί τον πρώτο καιρό που μετακόμισε στο Σίδνεϊ και δεν γνώριζε κανέναν απολύτως.

«Με βοήθησε να φτιάξω μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή για το 20χρονο μοντέλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Έπεσαν Facebook, Messenger και Instagram – Τι λέει η Meta

Μεγάλη ανησυχία στην Κεφαλονιά: Οκτώ σεισμοί σε μιάμιση ώρα – Τι μπορεί να συμβαίνει

Χειροπέδες σε 43χρονο που υποκινούσε βία κατά των ομοφυλόφιλων μέσω social media

Αυστραλία: Γυναίκα ζούσε με τον νεκρό αδελφό της για πέντε χρόνια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr