ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BND - Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Χανς-Γκέοργκ Μάασεν από τη θέση του επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας της Γερμανίας.
Ο Μάασεν, που κατηγορήθηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με τις κινητοποιήσεις της ακροδεξιάς στο Κέμνιτς, θα αναλάβει ανώτερη θέση στο υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στον γερμανικό Τύπο, η Καγκελάριος είχε αποφασίσει να απομακρύνει τον κ. Μάασεν από την θέση στην οποία βρίσκεται από το 2012, μετά την ενδοκυβερνητική κρίση που προκάλεσε όταν ουσιαστικά την διέψευσε, δηλώνοντας ότι στο Κέμνιτς της Σαξονίας δεν υπήρξε κανένα «ανθρωποκυνηγητό» ακροδεξιών εναντίον μεταναστών.
Την αποπομπή του είχε ζητήσει επίμονα και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, ενώ, αντιθέτως, την στήριξή του στο πρόσωπό του είχε εκφράσει ο πολιτικός του προϊστάμενος, υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ.
Όπως ανέφερε μάλιστα η εφημερίδα Bild, της συνάντησης των τριών αρχηγών προηγήθηκε τετ-α-τετ της κυρίας Μέρκελ με τον κ. Ζεεχόφερ.























































