Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τετ-α-τετ Τραμπ με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό στις 26 Σεπτεμβρίου

Τετ-α-τετ Τραμπ με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό στις 26 Σεπτεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατ’ ιδίαν συνάντηση θα έχουν την 26η Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε ο Ιάπωνας κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η συνάντηση θα γίνει στο περιθώριο της επίσκεψης του Άμπε στη Νέα Υόρκη, όπου θα πάρει μέρος στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Ιάπωνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιοσιχίντε Σούγκα ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες θα δειπνήσουν μαζί την 23η Σεπτεμβρίου.

Ο υπουργός Οικονομίας της Ιαπωνίας Τοσιμίτσου Μοτέγκι δήλωσε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή ότι το Τόκιο και η Ουάσιγκτον θα διεξάγουν τον δεύτερο γύρο των διμερών διαπραγματεύσεών τους για το εμπόριο την 24η Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Η συνάντηση που θα έχουν ο Μοτέγκι με τον αντιπρόσωπο των ΗΠΑ για το εμπόριο (USTR) θα γίνει σε συνέχεια εκείνης του Αυγούστου, όταν οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους και να περάσουν στη φάση της διαπραγμάτευσης μιας διμερούς συμφωνίας ελεύθερων εμπορικών συναλλαγών.

Ερωτηθείς αν η συνάντηση με τον Ρόμπερτ Λαϊτχάιζερ συνεπάγεται ότι η Ιαπωνία θα είναι αναγκασμένη να αρχίσει συνομιλίες για μια τέτοια συμφωνία, ο Μοτέγκι απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr