Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Τρίτωσε»: Ακόμη μία Αμερικανίδα κατηγορεί τον Μπρετ Κάβανο για σεξουαλική επίθεση

«Τρίτωσε»: Ακόμη μία Αμερικανίδα κατηγορεί τον Μπρετ Κάβανο για σεξουαλική επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία ακόμη γυναίκα, τρίτη στη λίστα, σκοπεύει να κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση τον υποψήφιο για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ Μπρετ Κάβανο.

Οι νέες κατηγορίες αναμένεται να βυθίσουν στην αβεβαιότητα την υποψηφιότητα του συντηρητικού δικαστή, ο οποίος μιλώντας στο Fox News, με τη γυναίκα του στο πλευρό του, επιχείρησε να αναστρέψει το αρνητικό εις βάρος του κλίμα τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει «ψεύτικες κατηγορίες» να μπουν εμπόδιο στην καριέρα του.

Την ύπαρξη της νέας γυναίκας, η οποία προτίθεται να καταγγείλει δημοσίως τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Κάβανο, έφερε στο φως ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι.

«Με πλησίασε εκείνη. Εξετάσαμε τον ισχυρισμό της και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό», δήλωσε ο δικηγόρος της μιλώντας στην «Guardian».

Σύμφωνα μάλιστα με τον Αβενάτι, η γυναίκα ζήτησε από μόνη της να καταθέσει σε δικαστική επιτροπή πριν από την ακρόαση της Πέμπτης στη Γερουσία, όπου η πρώτη καταγγέλλουσα, η καθηγήτρια Ψυχολογίας Κριστίν Φορντ, θα καταθέσει για την σεξουαλική επίθεση που λέει πως δέχτηκε από τον εκλεκτό του Ντόναλντ Τραμπ όταν ήταν μαθητές Λυκείου.

Μία δεύτερη γυναίκα, η Ντέμπορα Ραμίρεζ κατήγγειλε επίσης την Κυριακή την άσεμνη συμπεριφορά του δικαστή, όταν ήταν ακόμη πρωτοετής φοιτητής στο Γέιλ.

Ενόσω οι Ρεπουμπλικανοί δίνουν μάχη για να διασφαλίσουν την υποψηφιότητα του Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο, ο ίδιος εμφανίστηκε στο συντηρητικό Fox News για να επαναλάβει ότι ουδέποτε πρόσβαλε σεξουαλικά κανέναν, «ούτε τώρα ούτε στο σχολείο ούτε πουθενά».

Αυτή τη φορά, ο δικαστής είχε δίπλα του τη σύζυγό του. Και για να είναι ακόμη πιο πειστικός αποκάλυψε ότι ήταν «παρθένος» για πολλά χρόνια μετά το σχολείο – αν και οι καταγγελίες δεν αφορούν βιασμό ή συναινετική σεξουαλική επαφή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr