Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι συζήτησαν Πούτιν και Βούτσιτς στη Μόσχα

Τι συζήτησαν Πούτιν και Βούτσιτς στη Μόσχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κατάσταση που επικρατεί στο Κοσσυφοπέδιο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων τέθηκαν στις συνομιλίες των προέδρων της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν και της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς που πραγματοποιηθήκαν στη Μόσχα.

Όπως δήλωσε ο Σέρβος πρόεδρος για τα δύο αυτά ζητήματα μίλησαν τα 40-50 λεπτά κατά την διάρκεια της δίωρης συνάντησης που έχει με τον Ρώσο ομόλογό του, αλλά συζητήσαν λεπτομερώς και για την κατάσταση στην Βοσνία και την Ερζεγοβίνη και την ΠΓΔΜ.

Ο Σέρβος πρόεδρος είπε επίσης ότι κατά την διάρκεια των συνομιλιών με τον Ρώσο πρόεδρο, άκουσε πολλά για την διεθνή κατάσταση, όπως και μερικές προγνώσεις που έκανε ο πρόεδρος Πούτιν, οι οποίες όπως είπε έχουν μεγάλη σημασία για την Σερβία ώστε να «μπορούμε να δούμε μελλοντικά την θέση μας στον κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ πρότειναν συνομιλίες με τη συμμετοχή της Ρωσίας και της Ουκρανίας

Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι

Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr