ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ισραηλινός υπουργός αρμόδιος για την Περιφερειακή Συνεργασία, Τζαχί Χανεγμπί, δήλωσε την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό του ισραηλινού στρατού ότι το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-300, συστοιχίες του παρέδωσε η Μόσχα στη Συρία τις προηγούμενες ημέρες, δεν μπορεί να κάνει και πολλά ενάντια στα ισραηλινά αεροπλάνα.
«Οι επιχειρησιακές δυνατότητες της πολεμικής αεροπορίας είναι τέτοιες που αυτές οι συστοιχίες πραγματικά δεν περιορίζουν τις ικανότητες της να δράσει», είπε.
«Γνωρίζετε ότι έχουμε μαχητικά στελθ, τα καλύτερα αεροπλάνα στον πλανήτη. Αυτές οι συστοιχίες δεν μπορούν καν να τα ανιχνεύσουν», πρόσθεσε.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Ρωσία ήδη είχε αναπτύξει S-300 στο εσωτερικό της Συρίας, οπότε το όπλο είχε ήδη συμπεριληφθεί.
Επιπλέον, είπε ότι το Ισραήλ κατέστησε σαφές ότι δεν θα υποχωρήσει και θα συνεχίσει να διεξάγει τις επιχειρήσεις του στη Συρία.
«Έχουμε διευκρινίσει στους Σύρους, πολλές φορές, ότι δεν θα κάνουμε πίσω από τη δέσμευσή μας να αποτρέψουμε την εδραίωση του Ιράν στη Συρία», δήλωσε ο Χανεγκμπί, προσθέτοντας και μια έμμεση απειλητική προειδοποίηση για πιθανό πλήγμα κατά των συριακών S-300:
«Αναγκαστήκαμε ήδη, πριν από μερικούς μήνες, να καταστρέψουμε συριακές πυραυλικές συστοιχίες και ελπίζω ότι δεν θα μας προκαλέσουν στο μέλλον».






















































