Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Αίγυπτο η Μελάνια Τραμπ – Ξεναγήθηκε στις Πυραμίδες (φωτο)

Στην Αίγυπτο η Μελάνια Τραμπ – Ξεναγήθηκε στις Πυραμίδες (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αίγυπτο βρέθηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, στην τελευταία στάση της περιοδείας της στην Αφρική.

Ντυμένη με ανδρόγυνο λουκ και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου επισκέφθηκε τις Πυραμίδες στη Γκίζα, όπου απόλαυσε μία αποκλειστική ξενάγηση.

Η Μελάνια επέλεξε ένα παντελόνι σε απόχρωση στο χρώμα της άμμου, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και καπέλο, ενώ είχε ριγμένο στους ώμους τους ένα nude σακάκι και φωτογραφήθηκε σε πνεύμα περιοδικού μόδας.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έφτασε στην Αίγυπτο μετά την επίσκεψή της στη Γκάνα, την Κένυα και το Μαλάουι.

Κατά τη διάρκεια της μονοήμερης εκδρομής της, ενώ συναντήθηκε με τον Αιγυπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι και τη σύζυγό του Εντισάρ, με τους οποίος συνομίλησε, μεταξύ άλλων, και για «το ενδιαφέρον της ηγεσίας του κράτους της βόρειας Αφρικής να ενισχυθεί ο ρόλος των γυναικών στην κοινωνία».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή της στη Γκίζα, κλήθηκε να σχολιάσει τον διορισμό του αμφιλεγόμενου του δικαστή Μπρετ Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Η Μελάνια δήλωσε την υποστήριξή της στο πρόσωπό του δικαστή, λέγοντας όι «Νομίζω ότι έχει υψηλά προσόντα για το Ανώτατο Δικαστήριο», ανέφερε.

Ωστόσο, είπε ότι δεν «συμφωνεί πάντα με όσα γράφει στα tweets του ο Ντόναλντ Τραμπ».

«Έχω τη δική μου φωνή και τις απόψεις μου και είναι πολύ σημαντικό για μένα να εκφράσω αυτό που νιώθω», πρόσθεσε όλο νόημα καθώς τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι αναφορές για διάσταση απόψεων μεταξύ τους σε σημαντικά και φλέγοντα ζητήματα.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις για το λευκό κράνος που φόρεσε κατά την επίσκεψή της στην Κένυα, που για πολλούς θεωρήθηκε σύμβολο του αποικισμού, η Μελάνια απάντησε λέγοντας ότι ο οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να μην δίνει τόση σημασία στο τι φοράει, ενώ μίλησε για αυτό που ελπίζει να φέρει στον κόσμο η επίσκεψή της στην Αφρική.

«Ξέρετε κάτι; Ολοκληρώσαμε μία υπέροχη περιοδεία. Πήγαμε στην Γκάνα, το Μαλάουι, την Κένυα και τώρα βρισκόμαστε στην Αίγυπτο. Θέλω να μιλήσω για την περιοδεία μου και όχι για το τι φοράω.

»Είναι πολύ σημαντικό, ότι κάνουμε, με την αμερικανική βοήθεια και τις πρωτοβουλίες μου, και εύχομαι οι άνθρωποι να εστιάζουν σε αυτά που κάνω και όχι αυτά που φοράω», δήλωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Ο Ερντογάν αφού συνάντησε τον τζιχαντιστή Χανίγιε μετά είδε και τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr