Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Τραμπ ζήτησε «συγγνώμη» από τον Μπρετ Κάβανο

Γιατί ο Τραμπ ζήτησε «συγγνώμη» από τον Μπρετ Κάβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγγνώμη εξ ονόματος του αμερικανικού λαού για την «εκστρατεία ψεύδους», όπως χαρακτήρισε τις καταγγελίες της Φορντ και άλλων γυναικών για σεξουαλική επίθεση, ζήτησε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον Μπρετ Κάβανο, τον συντηρητικό δικαστή τον οποίο ο ίδιος στήριξε με κάθε τρόπο προκειμένου να διοριστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο.

«Εξ ονόματος του έθνους μας θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Μπρετ και το σύνολο της οικογένειας Κάβανο για τον πόνο και τα φοβερά δεινά που αναγκαστήκατε να υποστείτε», δήλωσε ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο στη διάρκεια της τελετής διορισμού του δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Στη συνέχεια όρκισε τον 53χρονο δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο, αφού η υποψηφιότητά του εγκρίθηκε το Σάββατο από τη Γερουσία με ψήφους 50 – 48, έπειτα από μια πολιτική αντιπαράθεση πολλών εβδομάδων.

«Το Ανώτατο Δικαστήριο είναι ένας δικαστικός θεσμός και όχι πολιτικός», τόνισε. «Το Ανώτατο Δικαστήριο είναι μία ομάδα εννέα δικαστών. Και θα παίζω πάντα ομαδικά σε αυτή την εννεαμελή ομάδα», τόνισε ο συντηρητικός δικαστής, σε μία προσπάθεια να πείσει ότι θα είναι αμερόληπτος.

Ο Τραμπ ωστόσο υποστήριξε ότι οι Δημοκρατικοί «βασάνισαν» τον Κάβανο και πρόσθεσε ότι θα τιμωρηθούν γι’ αυτό στις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από αίτημα της Γερουσίας, το FBI διεξήγε έρευνα για τις καταγγελίες. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, στην οποία ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγορήθηκε ότι παρενέβη, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr