ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν κάλεσε την Ιταλία να υποβάλει ένα προσχέδιο προϋπολογισμού που να συνάδει με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, ενώ προειδοποίησε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν τόσο για την Ιταλία όσο και για τις άλλες χώρες της ευρωζώνης.
«Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα εύθραυστη», δήλωσε ο Κατάινεν στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για τον προϋπολογισμό της Ιταλίας και την αρχικά αρνητική αντίδραση των αγορών.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος πρόσθεσε ότι κανείς δεν επιθυμεί τη δημοσιονομική αστάθεια, η οποία ενδέχεται να πλήξει την Ιταλία αλλά και τις άλλες χώρες της ευρωζώνης “που ίσως επηρεαστούν από τον κίνδυνο μετάδοσης».























































