ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Μπόκο Χαράμ, Νάρκη, Ναρκοπέδια, Νιγηρία, Τζιχαντιστές,

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ο Ερντογάν λόγω Τραμπ αποθρασύνθηκε και διέταξε τους Κούρδους της Συρίας να παραδώσουν τα όπλα τους αλλιώς θα πεθάνουν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο Νιγηριανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν από δύο εκρήξεις ναρκών στο βορειοανατολικό τμήμα στη Νιγηρία, περιοχή που βρίσκεται στην αρπάγη των επιθέσεων της τζιχαντιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, όπως δήλωσαν την Κυριακή ένας αξιωματικός του στρατού και ένα στέλεχος παραστρατιωτικής οργάνωσης.
Τα δύο αιματηρά περιστατικά σημειώθηκαν σε διαφορετικές τοποθεσίες το Σάββατο, διευκρίνισε αξιωματικός των νιγηριανών ένοπλων δυνάμεων στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Χάσαμε δύο στρατιώτες σε αυτά τα επεισόδια. Άλλοι εννιά και τρία μέλη μιας παραστρατιωτικής ομάδας τραυματίστηκαν», είπε ο αξιωματικός, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.
Στο πρώτο συμβάν, στρατιώτες που έκαναν περιπολία πεζή έπεσαν σε νάρκη στα περίχωρα του χωριού Κούμσι, κοντά στα σύνορα με το Καμερούν.
«Δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν στην έκρηξη», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μέλος τοπικής παραστρατιωτικής ομάδας που βοηθά τον στρατό στις επιχειρήσεις εναντίον των τζιχαντιστών.
Μερικές ώρες αργότερα περίπολος του στρατού έπεσε σε νάρκη που είχε τοποθετηθεί στον δρόμο που συνδέει τα χωριά Ντίκουα και Μάρτε, σε απόσταση 140 χιλιομέτρων.
Εννιά στρατιώτες και τρεις παραστρατιωτικοί τραυματίστηκαν, είπε ο αξιωματικός του νιγηριανού στρατού.
Η Μπόκο Χαράμ έχει κλιμακώσει τους τελευταίους μήνες τις επιθέσεις της εναντίον στρατιωτικών στην πολιτεία Μπόρνο και στη γειτονική Γιόμπε.






















































